Kezdőlap » 6 órás úszás

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

6 órás úszás

 Hatórás Úszás Pécs

2017.02.18.
Kezdem a számokkal. Esztiék háromfős női váltóval indultak. Összesen 17800 métert úsztak, amivel női csapatok közt elsők lettek. Hogy Dinyus is tudja, hány pontot kell adni, Esztié ebből 5800 méter volt.
Nekem a férfi egyéni versenyben jött össze egy negyedik hely, 19400 méterrel. Mindig olyan posztokat írogatok, amikben kirészletezem, hogy mi nem úgy sikerült a versenyen, ahogy elterveztem. Persze ebben benne van az is, hogy kicsit olyan céllal is írom őket, hogy más ne kövesse el azokat a hibákat, amiket én. Az az igazság, hogy még mindig nagyon új vagyok ebben a hosszútáv dologban, így minden versenyen tanulok valamit. Na, ez a mai ez nem ilyen volt. Mondjuk, néha lehet egy-egy olyan verseny, ahol minden jól jön ki. Frissítés, lábvíz, vízhőmérséklet és fizikálisan is bírtam. Valódi holtpont nélkül úsztam végig a 6 órát. Ráadásul 10 kilométernél 2:57:47-tel fordultam. (Cetrenden 50-es medencében a legjobbam 2:57:22, 25-ösben van ugyan sokkal jobbam is, de a fordulók sokat számítanak.) Eddig talán egyetlen olyan versenyem volt, ami után hasonló jó érzésem maradt, a 2013-as siófoki félmaraton.
Nem szoktam időkkel dobálózni, de ide azért berakom az ezres részidőket. Egyetlen 100-asom sem csúszott két percen kívülre. Ilyen eddig még a jóval rövidebb Cetrend úszásokon sem nagyon sikerült.