Kezdőlap » Diáksport

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

Diáksport

A nagyobb versenyekre többnyire a családtagok is elkísérnek bennünket. A legtöbb versenyen a gyerekek számára is indítanak futamokat így a személyes példamutatás mellett arra is lehetőség nyílik, hogy részesei legyenek az eseménynek.  Minden gyereket, aki részt vett valamilyen versenyen, az egyesület az évzáró ülésén jutalomban részesíti.  

A gyerekek mellett az ifjúsági korosztályt is megcéloztuk. Kapcsolatot tartunk a középiskolákkal és általános iskolákkal, igyekszünk minél több fiatalt is bevonni a programjainkba, évek óta indítunk 1-2 20 fős középiskolai csapatot a Rókaűzők futóversenyen, és idéntől lehetőséget biztosítunk a középiskolásoknak ,hogy az érettségihez szükséges társadalmi munkán részt vegyenek egyesületünkben.

A gyerekeknek 10 éves kortól rendszeres spinning edzéseket valamint általános játékos mozgásfoglalkozásokat tartunk.vissza>>>