Kezdőlap » Egészségmegőrzés - Amatőr sportolás

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

Egészségmegőrzés - Amatőr sportolás

Egyesületünk célul tűzte ki a sport, a rendszeres testmozgás népszerűsítést. Eddigi tapasztalataink szerint ez akkor működött legjobban, ha sikerült olyan célokat kitűzni, aminek teljesítéséhez rendszeres testmozgás szükséges, és egy kis csapat segíti cáljai elérésében. Mivel tagjaink közt eltérő felkészültségű sportolók vannak, a teljesen kezdőtől a több éves sportmúlttal rendelkezőig, a közösen kitűzött célok is nagyon eltérőek.

Megalakulásunk óta az egyesület tagjainak száma folyamatosan nő. Örömünkre szolgál, hogy egyre több szenior korú tagunk van. Vannak köztük újrakezdők és olyanok is, akik a 40-es, 50-es éveikben kezdték el a rendszeres sportot. Az idősebb korosztály mellett több fiatal is csatlakozik hozzánk.  Vannak köztünk szakképzett edzők, és több éves sportmúlttal rendelkező sportolók is, akik szívesen látják el tanácsokkal a kezdőket, de egymást közt is megosztják tapasztalataikat.  Rendszeresen tartunk közös edzéseket is. Sokan vesznek részt a heti rendszerességgel tartott közös futásokon, az esti úszásokon és a közös kerékpáredzéseken is. Minden évben több napos edzőtábort is szervezünk a jobb felkészülés érdekében.


vissza>>>