Kezdőlap » UNIVER 24-12 órás jótékonysági úszás

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

UNIVER 24-12 órás jótékonysági úszás

 2017.02.11-én a kecskeméti Univer24 Az úszás ünnepe című rendezvényen a 12-órás éjszakai váltóúszásban Rentka László Élménykülönítményében úszhattam egy igazán nemes cél érdekében.

A versenyen négy alkalommal merülhettem vízbe, fél-fél órákra. Háromszor 1800m-t és egyszer 1700-at sikerült beraknom a közösbe. Hattagú csapatunk összesen 41800 métert tudott felajánlani a Bátor Tábor Alapítvány támogatására. Ezzel a teljesítménnyel egyébként a váltóúszás 3-adik helyén végeztünk, méterre ugyanannyit úszva, mint a második helyezett.
A csapat a 6 váltóúszón kívül még további három fővel támogatta az egyéni 24-órás versenyt sikeresen abszolváló Tóth Bélát. A többiek a fennmaradó 12 órában is úsztak mellette. Páran hihetetlen távokat tettek hozzá a közöshöz ebben az időszakban is. Nekünk sajnos az utazás miatt az örömúszás kimaradt. (Na jó, az igazat megvallva a verseny után nem igazán hiányzott a víz. Mondjuk a hazaautózás sem, hiszen az éjjel egy percet sem aludtam. Eszti sem sokat, aki egész éjjel bíztatott és gondoskodott rólam, amit ez úton is köszönök neki.)
A versennyel kapcsolatosan a következő felajánlást szeretném tenni. Minden olyan 1800 vagy 1700 forintos felajánlást, ami 2017.02.12 és 2017.03.11 között érkezik az Élménykülönítmény bármely tagjának profiljára, március 12-én kiegészítek 2000 forintra.
 
Szurkolás:
Királyné Csirke Eszter  10 pont
 
kép>>>>