Kezdőlap » Városi Rendezvények

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

Városi Rendezvények

Egyesületünk az elmúlt évben is részt vett több városi rendezvényen, aminek a célja sport és az egészséges életmód népszerűsítése volt. A rendezvényeken alkalmunk nyílt bemutatni a tevékenységünket. Több rendezvény is volt, ahol nem csak résztvevőként, hanem szervezőként, közreműködőként is jelen voltunk. Az idei évben is tovább bővültek a kapcsolataink más civil szervezetekkel és iskolákkal.

Az idei évben is részt vettünk az Autómentes Nap rendezvényén (fogyatékos sportolókkal mutattunk be spinning edzést), az Apáczai János Nevelési Központban tartott egészségnapon. Az elmúlt ében már a város határain kívül is megjelentünk. A Szigetváron tartatott kerékpáros nap egyik kiemelt résztvevői voltunk. Hatodik éve szervezzük országosan is elismert saját Városi Spinning Maraton Bajnokságot , ahol Csizi Péter Pécs város alpolgármestere 4 éve folyamatosan vállalta a fővédnökséget , a MOB és a Szabadidősport Szövetség is támogatja a rendezvényt.

  A rendezvények mellett kihasználjuk az internet adta lehetőségeket is. Facebook csoportunkban, aminek már több száz tagja van, rendszeresen közzé teszünk beszámolókat versenyekről, és a sporttal, az egészséges életmóddal kapcsolatos cikket. Egyesületünk saját honlapot is üzemeltet, ahol beszámolunk az eseményekről tagjainknak , megosztjuk egymással tapasztalatinkat.


vissza>>>