Kezdőlap » K&H Mozdulj félmaraton

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

K&H Mozdulj félmaraton

 Barna Tamás 14km

Félmaratonisták:
 
Fábos Sarolta
Gallai Péterné
Gosztolya József kategória 1. hely
Jeges-Varga Ferenc
Kubatov Klára
Poronyi Gábor kategória 1. hely
Török Krisztina
 
A BSI nyári rendezvényén, a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón a Fittbike ebben az évben is szép számmal képviseltette magát. A legtöbben a reggel 8-kor rajtoló félmaratoni távon vettek részt, de volt olyan is, aki 11 órakor állt rajthoz, amikor a nap már kellemesen bizsergette a futók tűréshatárát.
Gosztolya József, mondhatjuk, szokásához híven, vitte a Fittbike zászlaját. A csapat leggyorsabb félmaratoni távját, 01.31:55 idővel, ő teljesítette. A leggyorsabb női versenyző Kubatov Klára volt, de Fábos Sarolta, Poronyi Gábor, Kováts Éva, Szabó Alíz is szép eredménnyel zárt. Török Krisztike pedig Gallai Péternével közösen mutatta be, hogy egységben az erő.
Barna Tamás nem csak szerelésében különcködött, de a többiekhez képest távból is csippentett egy kört. A Csontirun színeiben azonban odatette magát. 1 órán belül futotta le a 14 kilométert az üdítően napsütötte Városligetben.
Ha valakit kihagytam volna, kérem kommentben egészítse ki a beszámolót. Ha jól érzékeltem Kováts Éva még egy félmaratoni váltóban is bevállalt további 7 kilométert. Mert ő szereti a meleg nyári deleket.
 
képek>>>>