Kezdőlap » Hírek - Ironman-ek és fogyatékossággal élők közös spinning bemutatója a Pécs Plázánál

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Ironman-ek és fogyatékossággal élők közös spinning bemutatója a Pécs Plázánál

A fogyatékossággal élők számára a Fittbike SE elnöke, Dinya Illés már régóta tart spinning edzéseket és több közös projektben vettünk már részt (Spinning Maraton).

Idén decemberben újabb nagy tervekkel készülünk, közös versenyt hirdetünk az Ironman-ek (hosszútávú triatlon teljesítői) és a fogyatékossággal élők számára.

Ennek az eseménynek a megnyitójaként is tekinthetjük a Pécs Plázánál megrendezésre kerülő Autómentes nap keretében történő  közös Spinning Bemutatónkat is.

Köszönjük az Öko-Város-Öko-Régió szervezőinek a lehetőséget a bemutatkozásunkra.

Projektünk során szeretnénk megmutatni mindenki számára, hogy kemény sportemberek és a fogyatékossággal élők képesek közösen edzeni, szükség van arra, hogy egészséges sporttársaink segítsék a szellemi vagy testi sérült sporttársaikat, hogy számukra is élményeket okozzunk. Úgy gondoljuk a képek és a videó magukért beszélnek, hogy ezek az emberek mennyire tudnak küzdeni és mennyire élvezik a közös sportolást. A sok hálás mosoly, taps rengeteg erőt ad!

 

Videót itt tekinthetitek meg: www.fittbikese.hu/video/fogyatekkal_elok_plaza

 

  




Videók