Kezdőlap » Hírek - Generáli pályázat 2019

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Generáli pályázat 2019

A Generali a Biztonságért Alapítvány pályázatának keretében meghirdetett „Állj rajthoz” pályázat támogatásával vettünk részt A RÓKAŰZŐ váltófutóversenyen, amelyet 2019. október 5-én rendeztek Pécsről Kaposvárra. . A verseny célja, hogy 12 fős csapatokban váltva egymást teljesítjük a 60 km-es távot. Remek csapatépítő program és a rövid távok a kezdő futóknak is teljesíthetőek voltak. A pályázat keretében 3 amatőr csapatunk  és egy  középiskolás csapatunk is sikeresen végig futotta a távot 4x12 fővel.


Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy remek eredményeket értek el csapataink. Az amatőr csapatok versenyében arany érmes csapatunk lett, valamint másik két csapatunk 4. és 5. helyezést ért el. PTE Babits Középiskola csapat 3. helyen végzett és a FALKA versenyében szintén a dobogó második fokára állhattunk.

K&H Balaton Maraton és Félmaraton országos futóversenyt pedig 2019. november 16-17-én tartották, ahol szintén szép számmal képviseltük az egyesületet.

 

  




Videók