Kezdőlap » Aktuális hírek

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


100 KM EGYÜTT az Ironmanekkel és fogyatékos sportolókkal
Mindum Karcsi ősszel álmodott egy nagyot, megosztotta velünk álmát, hitt benne és Dinyus, a Fittbike SE és sok ember segítségével megvalósult az álom. Február 1-én a Pécs Plázában került megrendezésre az első olyan spinning maraton bajnokság, amelyen Ironmanek, fogyatékos sportolók és közéleti személyiségek tekertek közösen, csapatokban 100 km-t együtt.
Mikor elkezdtük a szervezést, akkor szembesültünk vele, hogy mennyien az esemény mellé álltak és segítségüket ajánlották fel.

tovább...

válogatott képek
  
Ironman-ek és fogyatékossággal élők közös spinning bemutatója a Pécs Plázánál

A fogyatékossággal élők számára a Fittbike SE elnöke, Dinya Illés már régóta tart spinning edzéseket és több közös projektben vettünk már részt (Spinning Maraton).

Idén decemberben újabb nagy tervekkel készülünk, közös versenyt hirdetünk az Ironman-ek (hosszútávú triatlon teljesítői) és a fogyatékossággal élők számára.

Ennek az eseménynek a megnyitójaként is tekinthetjük a Pécs Plázánál megrendezésre kerülő Autómentes nap keretében történő  közös Spinning Bemutatónkat is.

Köszönjük az Öko-Város-Öko-Régió szervezőinek a lehetőséget a bemutatkozásunkra. tovább...

válogatott képek
  
Közel 80 piros pólós Fittbike-os a Sárkányhajó Bajnokságon!

 

Idén hatalmas érdeklődés előzte meg a bajnokságot a Fittbike csapat részéről, de ekkora részvételre mi se mertünk gondolni. Két 20 fős és egy tíz fős hajóval csaptunk a habok közé. (Időnként az evezőkkel is !Rendezőségnek köszönhetően Fittbike utánpótlás gyerekei is kipróbálhatták az evezést, több mint 10 gyerkőc ülhetett csónakba. Kevés készülés ellenére, remekül helyt álltunk,több futam győzelmet is sikerült bezsebelnünk   tovább...

  
Készülünk a Sárkányhajó Bajnokságra!

Nagy a készülődés a jövő heti Sárkányhajó fesztiválra. Sokan összejöttünk vasárnap délután is, hogy bemelegítsünk a nagy versenyre.Sokan életükben ma ültek először ilyen hajóban , és mégis mindenki élvezettel és nagy lelkesedéssel vizezte össze a mögötte lévő társát. Gyerekek is kipróbálták tudásukat, immár 2 gyerek csónakot is elindítunk Fittbike színekben. Persze mellette 2 nagy 20 fős csapattal, és egy 10 fős kis csapattal is készültünk. Úgy hogy nagy buli lesz, főleg ha jól sikerül az utána lévő kis főzőcskézés is. Mottónk legyen: Nem baj ha utolsók leszünk, csak ne maradjunk éhesek tovább...

válogatott képek
  
Körmendi Spinning Maraton 2013!

170 ember társaságában mi is meghívást kaptunk a Spinning Maratonra Körmendre. Remek hangulatban, a Fittbike csapata sikeresen teljesítette a 4 órát. Dinyus és Bogi (a kis pocaklakóval együtt) képviselték a Fittbike edzőit a színpadon és 16-an tekerték végig a 4 órát velünk a pécsi csapatból. Büszkék vagyunk Rátok, nagyon szépen helyt álltunk! tovább...

válogatott képek
  
<< előző   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   következő >>
Videók