Kezdőlap » Hírek - Pécs - Harkány futással kezdődött a 2012-es futószezon!

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Pécs - Harkány futással kezdődött a 2012-es futószezon!

Gyönyörű napsütéses időben vette kezdetét a 2012-es futóverseny szezon a Pécs-Harkány futással. Rekord számú nevező vágott neki a 25 km-es távnak, többek közt a Fittbike SE tagjai is szép számmal képviselték magukat a versenyen. 14 egyéni és 4 váltócsapat állt rajthoz egyesületünkből és mindenki nagyon szép eredménnyel teljesítette a távot. Bár nálunk nem az eredmény a legfontosabb szempont, mindenképp ki kell emelni Cseke Karcsit aki korosztályában a harmadik helyezést érte el! (Részletes eredményeket hamarosan az eredményeink menüpont alatt nézhetitek meg!).

 

Több új tag is csatlakozott hozzánk az elmúlt időszakban, közülük sokan most debütáltak, nekik külön gratulálunk a bátorságukhoz, kitartásukhoz! Polgár Gyula egyéniben teljesítette nagyon szép idővel a kitűzött távott, többiek pedig egyelőre még csak váltóban mérték fel a terepet: Járányi Bernadett, Jurenka Zsófia, Sramkó Brigitta és Cselik Bence.

Sajnos a versenyre való felkészülést nehezítette a nagyon hideg kemény tél, de cserébe igazán remek tavaszias időben futhattunk a versenyen! A célba érkezést követően pedig kellemesen kiáztattuk a megfáradt izmokat a Harkányi fürdőben és már mindenki tervezgette a következő versenyét J Gratulálunk mindenkinek még egyszer a szép eredményekhez!

  




Videók