Kezdőlap » Hírek - Remek hangulatban teljesítettük a II. Fittbike Városi Spinning Maraton Bajnokságot!

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Remek hangulatban teljesítettük a II. Fittbike Városi Spinning Maraton Bajnokságot!

2012. 02. 18-án szombaton került megrendezésre a IV. Fittbike Spinning Maraton, amely tavaly már városi szintre nőtte ki magát Csizi Péter alpolgármester úr fővédnökségével.
Idén rekordszámú résztvevő vágott neki a nem mindennapi 4 órás küzdelemnek. Számos érdeklődő közül sajnos a korlátozott számú kerékpárok miatt a leggyorsabb 19 nő és 14 férfi jelentkező állhatott rajthoz.

A nagyon hosszú 4 órás maraton során mindenkinél adódtak kisebb-nagyobb holtpontok, fájdalmak, de ezeken mindenki nagyon keményen és kitartóan túltette magát és sikeresen teljestítette a 4 órát. Férfi győztesünk Kiss Gábor több, mint 200 km-t tekerve állhatott a dobogó legfelső fokára, 2. helyezett: Cseke Károly, 3. helyezett: Erdősi Balázs szintén 200 km közeli teljesítményt nyújtottak. A nőknél Sramkó Brigitta diadalmaskodott a dobogós fiúk tempóját megközelítő irammal 192 km-el zárta a 4 órát, őt követte Fülöp Ildikó 181 km-el, aki nagyon szoros hajrában az utolsó 10 percben 100 méter előnyt szerezve előzte meg a harmadik helyezett Dr. Zlatics Szilviát!

Gratulálunk a győzteseknek és mégegyszer nagy-nagy gratuláció az összes résztvevőnek, hiszen remekül teljesített mindenki! Reméljük nagyon jól éreztétek Ti is magatokat és köszönjük a rengetek segítőnek és szurkolónak akik hozzájárultak a remek hangulathoz és mindenben segítettek a versenyzőknek. Külön köszönet Vezér András masszőrünknek, aki igyekezett javítani a görcsös vádlikon !  

Sajnos a technika ördögének köszönhetően egy versenyzőnk a versenyre bérelt kerékpár hibájából nem tudta befejezni a versenyt, de nagyon sportszerűen az eredményhirdetésre már vissza tért közénk! Gratulálunk tiszteletdíjasunknak Arnoldné Katának is!

  




Videók