Kezdőlap » Hírek - Yours Truly Futás 2015

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Yours Truly Futás 2015

 Talán hallottál már a Yours Truly Nemzetközi Futásról (YT), ami arról szól, hogy futótársaink az év bizonyos napjain, a téli punnyadás kellős közepén, a világ minden táján futócipőt húznak, és lefutnak 25 vagy 50 kilométert,vagy akár kevesebbet is, ott, ahol nekik tetszik. Saját maguk mérik az időeredményüket, amit aztán beküldenek az esemény szervezőinek honlapjára. Lényeges, hogy a hivatalos versenytávokon kívül bármilyen más, felkészültségednek megfelelő távot vállalhatsz, és az eredményedet versenyen kívül is beküldheted a YT-nek. Az egyik idei YT történetesen január 25-án lesz…

A YT-ről itt tudhatsz meg többet: 
http://www.futas.net/yourstruly/

A YT sok mindent jelenthet: lehet magányos erőpróba a pusztaságban, vagy örömfutás a családdal, barátokkal, sporttársakkal, és éppúgy lehet rutinfeladat a téli alapozó edzésmunka során, mint életed eddigi legnagyobb megmérettetése. Egy dologban azonban biztos lehetsz. Sok-sok ezer futótársad éppen akkor fut, amikor Te, és épp úgy fel van dobva, vagy épp úgy szenved, mint Te.

A Fittbike SE az esemény alkalmából, 2014. január 25-án 10:00 órától 16:00 óráig frissítőállomást és melegedőt működtet a pécsi Malomvölgyi tavaknál, a nagyobbik tó keleti partján található kis félsziget melletti házikónál. Ha van kedved, gyere el Te is, szívesen látunk! Vizet, teát, valami harapnivalót adunk, és ha valamit tudsz hozni, azt is szívesen kitesszük az asztalra. 

A Facebook-on itt regisztrálhatsz:  >>>>>>>


Hivatalos rajt nincs, de akik 50 km-t futnak, azoknak érdemes 10:00-kor kezdeni. A 25 km-t vagy kisebb távokat futók kezdhetnek velük, vagy csatlakozhatnak később is. A pálya egy 5 km-es kör, amely a két tavat megkerülő, enyhén szintes, földes/murvás sétányon, Pécs egyik legszebb futóhelyén halad.
Ha nagyon rossz állapotban lenne a Tó körüli sétány, akkor a kerékpárúton jelölünk ki egy 5 km-es távot .

Nem számít, hogy 50 kilométer vagy 50 méter jelenti a kihívást Neked! Gyere, próbáld ki magad!

A 2014 évi Yours Truly futás képeit itt megnézheted:  >>>>>>>

A 2014 évi eredményeket itt találod: >>>>>>>

  




Videók